Україна

Катастрофа в Броварах: чоловік вкрав банківську картку загиблого пілота


Катастрофа в Броварах: чоловік вкрав банківську картку загиблого пілота

Зловмисником виявився 35-річний уродженець Дніпропетровської області, що нині проживає на Київщині.

Жителю Київської області оголосили підозру в крадіжці банківської картки загиблого члена екіпажу гелікоптера, що зазнав катастрофи в Броварах у січні 2023 року, коли загинуло керівництво МВС. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура в середу, 31 січня.

Підозрюваний прийшов на місце події та, скориставшись скупченням людей, які надавали допомогу постраждалим, привласнив мобільний телефон і візитницю з банківською карткою одного із загиблих членів екіпажу.

Таким чином, у зловмисника з’явився доступ до його рахунків. Гроші він знімав у банкоматі, касах магазинів та витрачав на онлайн-розваги. Підозрюваний розрахувався викраденою карткою 14 разів. Сума завданих збитків встановлюється.

Про списання коштів з поточного та кредитного рахунків стало відомо під час оформлення спадщини. Дружина загиблого звернулась із заявою до правоохоронців.

Поліцейські встановили особу правопорушника, ним виявився 35-річний уродженець Дніпропетровщини.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили й вилучили речові докази, які вказували на причетність фігуранта до скоєння протиправних дій.

У суд передали клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.


Зазначимо, 18 січня 2023 року в Броварах поряд із дитсадком та житловою багатоповерхівкою впав гелікоптер ДСНС, на борту якого перебували дев’ятеро працівників МВС на чолі з міністром Денисом Монастирським і його першим заступником Євгенієм Єніним. Усі вони загинули.

Крім високопосадовців МВС та супроводжуючих їх осіб в авіатрощі загинуло чотири жінки та малолітня дитина, які саме прийшли у садочок. 31 особа, серед яких 13 дітей, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

ДБР завершило розслідування авіатрощі у Броварах

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button