Події

На трасі Київ – Чоп перекинулись дві вантажівки (ВІДЕО)

Дві дорожньо-транспортні пригоди сталися вчора на Рівненському відділку траси «Київ-Чоп». Про це власкору IAZIK повідомив керівник прес-служби головного управління ДСНС України у Рівненській області Дмитро Мельник, пише 1NEWS, посилаючись на ZIK.

Поблизу села Грушвиця 1 Рівненського району (дев’ять кілометрів від міста Рівне) перекинулася у кювет вантажівка MAN. На місце пригоди негайно було направлено важку інженерну і пожежно-рятувальну техніку та чергову зміну оперативно-координаційного центру обласного управління ДСНС.

За допомогою тягача на базі КрАЗу аварійно-рятувальної частини Держслужби з НС та автомобіля на базі МАЗу рятувальники спочатку підняли кабіну вантажівки, а згодом і причіп автомобіля MAN.

Після цієї події на спецлінію «101» надійшло повідомлення про перекидання у кювет вантажного автомобіля DAF на трасі «Київ-Чоп» поблизу села Велика Омеляна Рівненського району (неподалік розважального закладу «Хутір»).

Особовий склад рятувальників, які піднімали вантажівку в Грушвиці 1, одразу переїхалидля надання допомоги до села Велика Омеляна. Піднімали вантажний автомобіль за тією ж схемою, що і MAN. Через перекидання вантажівки трапився розлив паливно-мастильних матеріалів, тому вогнеборцям довелося їх змивати з проїжджої частини дороги.

До надання подвійної допомоги було залучено 3 одиниці спецтехніки ДСНС та 14 рятувальників.

Обставини подій встановлюють поліцейські.

Back to top button