Україна

Канада інвестує 30 мільйонів доларів в українські проекти

Також планується виділення 1,9 мільйона доларів на розширення можливостей українського уряду щодо підтримки соціально-економічного добробуту жінок-ветеранів збройних сил

Уряд Канади обіцяє протягом 5 років інвестувати в проекти в Україні 30 млн доларів.

Про це інформує 1NEWS.

Відзначається, що відбувається пошук проектів, які “покращать демократичне, інклюзивне і гендерно рівне управління в Україні”.

Також планується виділення 1,9 мільйона доларів на розширення можливостей українського уряду щодо підтримки соціально-економічного добробуту жінок-ветеранів збройних сил.

“Відзначаючи наближення 30-тої річниці незалежності України, Канада як і раніше прихильна співпраці з Україною в побудові інклюзивного та сталого майбутнього, якого народ України заслуговує. За допомогою постійної співпраці в сфері управління та сприяння просуванню гендерної рівності Канада допомагає Україні просувати свою програму реформ в умовах укріпленої демократії”, – зазначила міністр міжнародного розвитку Канади Карина Гулд.

З січня 2014 року Канада є одним з провідних двосторонніх партнерів України з надання допомоги в цілях розвитку і надала понад 250 мільйонів доларів для фінансування допомоги з метою розвитку для просування демократії, верховенства закону, гендерної рівності та сталого економічного зростання.

Джерело: ZN.ua

Back to top button