Україна

Кадировці контролюють Маріупольський район – 1News

Кадировці контролюють Маріупольський район

Фото: t.me/andriyshTime

Окупований Маріуполь

Маріупольців закликають утриматися на якийсь час від спроб евакуації: Україна працює над відкриттям офіційних евакуаційних коридорів, повідомляє радник мера міста.

Кадировці запровадили нову пропускну систему та контролюють Маріупольський район. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

“На сьогодні констатуємо патрулювання Маріупольського району мобільними патрулями зі складу кадировців. Під патруль підпадають насамперед ґрунтові дороги, що ведуть в об’їзд Мангуша та Нікольського у бік Бердянська та Запоріжжя”, – пише Андрющенко.

За повідомленнями місцевих мешканців, учора вдень у районі с. Дем’янівка Мангуського району такий патруль затримав автомобіль із людьми, які рухалися у бік Бердянська.

“Людей роздягнули, знущалися, вдавалися до фізичного насильства. Але потім повернули у бік Маріуполя. При цьому у водія та пасажирів були довідки про фільтрацію, однак не було перепустки. Тому будьте обережні. Утримайтеся на час від прориву в евакуацію. Україна працює над відкриттям офіційних евакуаційних коридорів”, – повідомляє радник мера.

Раніше повідомлялося, що злива розносить по Маріуполю сміття і трупну отруту. У зруйнованому місті зростає загроза епідемії.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button