Україна

Кабмін спростив оформлення документів для виробників боєприпасів


Кабмін спростив оформлення документів для виробників боєприпасів

Це дає старт українському ринку вибухових речовин та детонаторів. Урядова ж постанова пришвидшує процес оформлення документів до 1 місяця.

Уряд спростив процедуру оформлення документів для виробників вибухових речовин та детонаторів. Про це повідомив віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

“Щоб збільшити обсяг і пришвидшити виробництво українських боєприпасів, убиваємо всю бюрократію для виробників. Компанії зможуть виробляти, купувати та імпортувати вибухові речовини й компоненти без дозволів та ліцензій”, – зазначив він.

За словами міністра, ухвалене рішення дає старт українському ринку вибухових речовин та детонаторів. Раніше, щоб почати виробництво вибухових речовин, оформлення документів тривало мінімум 12-18 місяців. Урядова ж постанова пришвидшує процес до 1 місяця.

Такий же шлях відкриття ринку вже пройшли дрони, роботи, РЕБ, боєприпаси. І ми вже бачимо результати на полі бою, – додав Федоров.

Раніше повідомлялося, що підприємства Укроборонпрому масштабують виробництво снарядів та мінометних мін, а також поступово переходять до виготовлення боєприпасів калібрів НАТО

Україна масово виробляє далекобійні дрони

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × 2 =

Back to top button