Україна

Із дна водосховища на сушу підняли вертоліт РФ

Із дна водосховища на сушу підняли вертоліт РФ

Фото: ГПСУ

Прикордонники та військові ЗСУ дістали з Київського водосховища на сушу бойовий вертоліт окупантів

У Київській області прикордонники та військові ЗСУ виловили “крокодила”. Так у Росії називають один із бойових вертольотів.

Прикордонники та військові ЗСУ дістали з Київського водосховища на сушу бойовий вертоліт окупантів. Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

“У Київській області прикордонники Житомирського загону спільно з побратимами зі Збройних Сил України виловили “крокодила”. Так рашисти називають один зі своїх бойових гелікоптерів. Захисники України вміло трансформували його в підводний човен і відправили за курсом російського військового корабля”, – повідомляють прикордонники.

Повідомляється, що прикордонники застосували катер морської охорони для буксирування затонулого гвинтокрила з дна Київського водосховища та підняли на сушу “це доказ воєнних злочинів Московії”.

“Прикордонники продовжують очищати Україну від рашистського сміття – як біологічного походження, так і металобрухту”, – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що станом на 5 травня в Україні загинули 24 700 солдатів супротивника. Крім того, знищено 1092 російські танки, 196 літаків і 155 вертольотів.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button