Україна

Іноземного журналіста видворили з України за відео обстрілу Одеси

Іноземного журналіста видворили з України за відео обстрілу Одеси

Фото: t.me/Bratchuk_Sergey

Нідерландського журналіста видворили з України

Нідерландському журналісту Роберту Дулмерсу заборонили на 10 років в’їзд до України, повідомляє речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

 

Нідерландського журналіста Роберта Дулмерса, який розповсюджував відеозаписи ракетних ударів по Одесі, вигнали з України та заборонили на 10 років в’їзд до країни. Про це повідомляє речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

 

“Дулмерс Роберт, підданий Королівства Нідерланди, який прибув до України висвітлювати військові дії та отримав прес-карту від Збройних сил України, примусово видворений за межі України”, – написав він у Telegram.

 

Як повідомляє Братчук, було узгоджено питання про заборону в’їзду в Україну нідерландському журналісту терміном на три роки, а Служба безпеки України позбавила Дулмерса акредитації.

 

Після бесіди в СБУ журналіст погодився добровільно залишити країну, але потім спробував повернутися до України та був затриманий прикордонниками. Після цього йому заборонили в’їзд до країни на 10 років.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button