Україна

“Іноді його заносить”. Парамедикиня Тайра про Арестовича


 Іноді його заносить . Парамедикиня Тайра про Арестовича

Українська парамедикиня Тайра вважає, що колишній радник Офіса президента Олексій Арестович робив корисні для українсього суспільства речі.

Український парамедикиня Юлія Паєвська із позивним Тайра висловилася про колишнього радника Офіса президента Олексія Арестовича, та його роль у війні з Росією. 

Тайра познайомилась з Арестовичем у 2014 році після Євромайдану, він запросив її викладати парамедицину на організованих ним курсах Народний резервіст.

“В 2014-2015 роках, коли ми були на Донбасі, він виходив за лінію фронту, а потім повертався брудним. А де він був, що робив, я не знаю, я медик. Потім він дійсно відслужив по контракту, в якості офіцера. Теж я не була присутня”, – відзначила Тайра на YouTube-каналі Пряма Червона.

За її словами, вона до Арестовича ставиться нормально і їй подобаються деякі його ідеї.

“Ефективно заспокоював суспільство, іноді його заносить, всіх нас заносить, всі ми можемо щось ляпнути. Він професіонал, він знає, що робить”, – підкреслила Юлія. 

Нагадаємо, що невдовзі після ракетного удару російських агресорів по будинку у Дніпрі в січні 2023 року, внаслідок якого загинули 44 людини, Арестович заявив, що ракету Х-22 збили українські сили ППО, внаслідок чого вона впала на цей житловий будинок.

Пізніше у ЗСУ заявили, що не мають можливості збивати ракети Х-22, а всі подібні заяви про це – неправдиві.
 
Після цього скандала Арестовича звільнили з посади радника Офіса президента.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button