Україна

Інформвійна США і загроза вторгнення – Суслов заявив, що вчора був зірваний аукціон з продажу українських цінних паперів – 1News


pnk.tv

Продали всього на 66 млн, а зазвичай продавали в сотні разів більше, підкреслив ексміністр

У результаті інформаційної війни США проти України економіці нашої країни завдається величезна шкода: зокрема, вчора був зірваний черговий аукціон з продажу українських цінних паперів. Продали всього на 66 млн, хоча зазвичай продавали в сотні разів більше. Про це в ефірі на “Першому Незалежному” заявив ексміністр економіки Віктор Суслов.

https://www.youtube.com/watch?v=Kb4lmPE4hKk

Гість студії зазначив, що проти України США зараз ведуть інформаційну війну і нагнітають паніку щодо вторгнення РФ на територію нашої країни. Такими діями Штати завдають економіці України величезний і просто фантастичний збиток, підкреслив експерт.

“Ось вчора приклад. У результаті цього був зірваний черговий аукціон з продажу українських цінних паперів. Продали всього на 66 млн. Зазвичай продавали в сотні разів більше. Там суми обчислювалися мільярдами. Іноді це було більше 10 або 20 млрд, а тут 66 млн. Це означає, що Байден домігся того, що іноземні інвестори, та й внутрішні теж, припинили купувати папери уряду, а отже, у нас виникають проблеми з фінансуванням дефіциту бюджету. Отже, в бюджеті буде не вистачати грошей. Отже, якісь програми не будуть виконуватися”, – сказав Віктор Суслов.

1News за темою: “Ситуація погана”: Кілька тижнів тому в Україні зруйнувався ринок ОВДП, – економіст

Нагадаємо, президент США Джо Байден заявив, що російське вторгнення досі можливе. Про це Байден заявив 15 лютого під час виступу із заявою щодо ситуації навколо України.

Раніше повідомлялося, що президенти США і Франції Джо Байден і Емманюель Макрон провели телефонну розмову 15 лютого, під час якої домовилися перевірити заяви Росії про відведення своїх військ від кордонів України.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button