Україна

Інформація про перекриття мосту Патона в Києві виявилась фейком

Інформація про перекриття мосту Патона із 29 листопада на термін два місяці не відповідає дійсності і є маніпуляцією. Це підтвердив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, повідомляє 1News.

Він зауважив, що сьогодні триває процедура закупівель щодо розробки проектно-кошторисної документації із реставрації з пристосуванням мосту ім. Є. О. Патона. Після визначення переможця розпочнуться роботи з виготовлення проектно-кошторисної документації.

«Зазначу, що, враховуючи аварійний стан споруди, із 2020 року обмежено в’їзд на міст будь-якого транспорту, навантаження на вісь якого перевищує 6 тонн, а також обмежено рух крайніми правими смугами в обох напрямках. Усе це зроблено для зменшення навантаження на споруду. І саме у такому режимі міст продовжує працювати», – зазначає Поворозник.

Заступник голови КМДА додав, що мова про перекриття руху на мосту взагалі не йде і подібна інформація є навмисною маніпуляцією.

Зазначимо, що сьогодні у декількох ЗМІ та у соцмережах з’явилась інформація, що міст Патона буде перекритий з 29 листопада до кінця січня. Публікували навіть схему перекриття.

Back to top button