Україна

Ігор Гіркін був затриманий в окупованому Криму


Ігор Гіркін був затриманий в окупованому Криму

Гіркін намагався потрапити до Херсонської області з паспортом на ім’я “Сергій Рунов”, який нібито використав під час роботи у спецслужбах.

Колишнього “міністра оборони ДНР” Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) затримали у тимчасово окупованому Криму. Про це у суботу, 13 серпня, повідомляє Новини Донбасу з посиланням на російські Telegram-канали, а також соратника Гіркіна Олександра Жучковського.
 
Повідомляється, що Гіркін із підробленими документами “їхав на війну в Україну, але був затриманий у Криму”.
 
При цьому, Жучковський зазначив, що “екс-міністр” не мав жодних політичних цілей і “водити смуту не збирався”.
 
Відомо, що Гіркін хотів проїхати через Крим із підробленим паспортом на ім’я Сергія Рунова. Також він зголив свої вуса.
 

 
У свою чергу радник глави Офісу президента Олексій Арестович в ефірі “Фейгін LIVE” повідомив, що Гіркіна вже, можливо, відпустили.
 
“За деякими даними, його відпустили і пропустили воювати в Херсонську область. Так що ми маємо шанс побачити цю “героїчну” людину десь під Снігурівкою, яка йде в атаку”, – заявив він.
 
Зазначимо, Ігор Гіркін неодноразово критикував дії військово-політичного керівництва РФ під час широкомасштабної війни з Україною, яку Кремль розпочав рано-вранці 24 лютого поточного року.
 
Раніше повідомлялося, що російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков), який брав участь в окупації Криму та захопленні Слов’янська у 2014 році, має “дах” у російському ГРУ, що дає йому можливість робити гучні та їдкі зауваження у бік військового керівництва РФ. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button