Україна

Ігнат розповів, чим і звідки росіяни атакували Дніпро


Ігнат розповів, чим і звідки росіяни атакували Дніпро

Росіяни запускали ракети з Криму, Ростовської області та району окупованого Токмака Запорізької області.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що ракети по Дніпру росіяни запускали з Криму, Ростовської області та району окупованого Токмака Запорізької області. Про це він розповів в ефірі телемарафону.

За словами Ігната, у районі Токмаку війська РФ розміщують С-300 і зазвичай звідти завдають ударів по Дніпропетровській області зенітними керованими ракетами по землі.

“Далі з Ростовської області зафіксовано пуски двох ракет Іскандер-М. Це балістика. Знаємо, що таке балістика, наскільки це небезпечно і як мало є часу, щоб відреагувати на цю загрозу”, – розповів він.

З Криму росіяни запустили крилату ракету Іскандер-К, яку Сили оборони збили у зоні відповідальності Повітряного командування Схід.

Нагадаємо, у Дніпрі під час повітряної тривоги в ніч проти четверга, 24 серпня, пролунали вибухи.

Руйнувань зазнав транспортний об’єкт. Постраждали семеро людей. Також пошкоджено з десяток об’єктів, серед яких банк, заправка, готель, агрофірма, виробництво меблів, адмінбудівля, 15 кіосків, два житлові будинки, три автобуси та кілька авто, контактна тролейбусна мережа, водо- і газогони.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button