Україна

Ігнат про удар по кораблю РФ: Колосальна робота


Ігнат про удар по кораблю РФ: Колосальна робота

Великий десантний корабель Новочеркаськ в тимчасово окупованій Феодосії був атакований крилатими ракетами.


Речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону 26 грудня заявив, що удар по російському великому десантному кораблю Новочеркаськ у Феодосії – це “колосальна робота”. 
 
За його словами, удару по ворожому кораблю було завдано пілотами тактичної авіації Повітряних сил ЗСУ.
 
“Спланована операція і Збройними силами, і іншими силовими структурами. Ви зараз показуєте дійсно приголомшуючі кадри, що знищено корабель, імовірно, з боєкомплектом. Потужним боєкомплектом. Який саме він був – може оголосять пізніше”, – сказав речник.
 
Ігнат зауважив, що зроблено було “колосальну” роботу. “Великий десантний корабель знищено. І він поповнив той флот, який очолює зараз крейсер Москва”, – додав він.
 
Речник Повітряних сил також повідомив, що ВДК Новочеркаськ в тимчасово окупованій Феодосії був атакований крилатими ракетами. Відповідаючи на запитання, якими саме засобами, ракетами поцілили по російському кораблю, Ігнат сказав: “Крилатими”.
 
“А що тут конкретизувати? У нас не так багато цих засобів на озброєнні, які нам передали партнери”, – заявив він в ефірі Радіо Свобода.
 
Ігнат нагадав, що Україна має ракети Storm Shadow і Scalp на озброєнні.

Нагадаємо, сьогодні вночі тактична авіація Повітряних сил ЗСУ атакувала крилатими ракетами великий десантний корабель Чорноморського флоту РФ Новочеркаськ у районі Феодосії. У ПС заявили, що на борту корабля були боєприпаси, також він міг перевозити “Шахеди”.

Міністерство оборони Росії підтвердило, що ЗСУ ракетами, випущеними з літаків Су-24, вразили великий десантний корабель Новочеркаськ. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button