Україна

Ігнат і Данілов прокоментували атаку РФ біля Хмельницької АЕС


Ігнат і Данілов прокоментували атаку РФ біля Хмельницької АЕС

Данілов заявив, що так Росія в черговий раз залякує світ. Ігнат вважає, що зрозуміти, що саме мав на меті ворог, можна тоді, коли є влучання.

Чи була Хмельницька АЕС ціллю росіян під час вчорашньої нічної атаки “шахедів” – наразі невідомо, адже зрозуміти, що саме мав на меті ворог, можна тоді, коли є влучання. Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

“Ми вчора оприлюднили інформацію про знищення “шахедів”. Їх було 11. Ви розумієте, що внаслідок роботи ППО можуть бути пошкодження. Адже все, що збивається зверху падає вниз”, – зазначив Ігнат.

Секретар РНБО Олексій Данілов, коментуючи в ефірі телемарафону ворожу атаку “шахедами” біля Хмельницької АЕС у ніч на 25 жовтня, заявив, що так Росія в черговий раз залякує світ.

“Дійсно, той обстріл, який був вчора вночі, мав відбутися біля дуже небезпечного обʼєкта. Це традиційна російська “лякачка”, коли вони лякають весь світ або атомною зброєю, або атомним інцидентом. Це варвари”, – заявив він.

За словами Данілова, до такого залякування Росією “треба вже якось звикати”. Однак це ще одне попередження світу, що війну треба завершити якомога швидше і для “для цього треба максимальна допомога”.

Нагадаємо, війська РФ вночі 25 жовтня вдарили дронами-камікадзе Shahed-136 по Славуті Хмельницької області, постраждали 16 людей.

В результаті атаки російських агресорів у Хмельницькій області були пошкоджені мережі біля атомної станції у місті Нетішин.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button