Україна

Херсонщина зазнала 119 обстрілів за добу, є жертви


Херсонщина зазнала 119 обстрілів за добу, є жертви

Росіяни поцілили у житлові квартали населених пунктів, медичний та навчальні заклади, територію елеватора у Бериславському районі.

Російські агресори минулої доби здійснила 119 обстрілів Херсонської області. Одна людина загинула, ще троє дістали поранень, повідомив голова місцевої ОВА Олександр Прокудін у Telegram в суботу, 23 вересня.

“За минулу добу противник здійснив 119 обстрілів, випустивши 598 снарядів з мінометів, артилерії, Градів, ПТРК, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 25 снарядів”, – написав він.

Вказано, що росіяни поцілили у житлові квартали населених пунктів, медичний та навчальні заклади, пункт незламності, територію елеватора у Бериславському районі, об’єкти критичної інфраструктури та пенітенціарну установу у Херсонському районі.

Нагадаємо, сьогодні вночі російські агресори вкотре обстріляли територію України. Повітряні тривоги були оголошені на півдні та сході України. Повітряні сили ЗСУ попереджали про застосування ворогом ракет та дронів Shahed.

Під час тривог вибухи лунали в Одеській області та в Дніпрі. Пізніше стало відомо, що в Одеській області росіяни влучили двома ракетами Онікс в рекреаційну зону. А над Дніпропетровською областю збили 12 “шахедів”.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button