Україна

Херсон частково знеструмлений через російський обстріл


Херсон частково знеструмлений через російський обстріл

Енергетики проводять аварійно-ремонтні роботи, аби щонайшвидше відновити електропостачання, запевнили в ОВА.

У Херсоні внаслідок ворожого обстрілу пошкоджений об’єкт критичної інфраструктури, що призвело до тимчасового відключення електропостачання для частини міста. Про це повідомив голова місцевої ОВА Олександр Прокудін в Telegram у четвер, 22 серпня.

“Херсон частково залишився без світла через російський удар по обʼєкту критичної інфраструктури. Енергетики проводять аварійно-ремонтні роботи, аби щонайшвидше відновити електропостачання”, – написав він.

Також Прокудін повідомив, що унаслідок російських обстрілів села Томариного загинула місцева жителька.

“Під ворожий удар потрапила 87-річна жінка. На жаль, вона дістала поранення, несумісні з життям”, – розповів посадовець.

Окрім того, учора окупанти близько сорока разів ударили по селищу Козацьке з безпілотників та артилерії. Смертельні поранення дістав 58-річний місцевий житель.

Нагадаємо, 21 серпня війська РФ з безпілотників вдарили по передмістю Херсона. Тоді загинула 84-річна жінка, є поранені.

А за день до того в Херсоні через російську атаку постраждала сім’я: 55-річний батько та троє його дітей – двоє хлопців, 17 та 15 років та 19-річна дівчина.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button