Україна

HARMAN International – Дочірнє підприємство Samsung Electronics купило український стартап – 1News


Фото з відкритих джерел

Співробітники Apostera долучаться до HARMAN у складі автомобільного підрозділу компанії

Компанія HARMAN International (дочірнє підприємство Samsung Electronics) придбала український стартап Apostera. Про це повідомляє dev.ua.

“Рішення Apostera для змішаної реальності поєднує в собі доповнену реальність, машинне навчання, комп’ютерний зір та злиття датчиків в апаратно-незалежній програмній платформі. У поєднанні з портфелем продуктів HARMAN для цифрових кабін ці нові програмні рішення усунуть розрив між фізичним і цифровим світом”, – йдеться в публікації.

Співробітники Apostera долучаться до HARMAN у складі автомобільного підрозділу компанії.

Зазначається, що Apostera розвиває технології доповненої реальності в автомобілях. Її ідеєю було лобове скло як проекційний дисплей, що допомагає водієві орієнтуватися на дорозі.

Як відомо, компанія Apostera у 2018 році стала постачальником для Audi. Електрокар Audi Q4 e-tron із проекційною навігацією офіційно був представлений навесні 2021 року.

За інформацією Forbes, у 2019 та в 2020 роках виручка стартапу була на рівні 4 млн євро, а в 2021 повинна була збільшитися на 50%.

У стартапі Apostera задіяно понад 100 співробітників в офісах Києва, Одеси та Санкт-Петербурга. Головний офіс – у Мюнхені.

1News за темою: Половина українських стартапів не мають доходу, – дослідження

Нагадаємо, раніше американська компанія Qualcomm, яка займається виробництвом чіпів, розробкою софту та сервісів, придбала український стартап Augmented Pixels. Сума угоди офіційно не повідомляється.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button