Україна

Харківські рятувальники за 4 місяці витягли з-під завалів тіла 179 загиблих


З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну п’ять співробітників Харківського гарнізону ДСНС (три сапери та два рятувальники) загинули, 15 – поранені.

 
З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну рятувальники Харківського гарнізону ДСНС розібрали більш ніж 140 зруйнованих об’єктів та витягли з-під завалів тіла 179 загиблих. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника ГУ ДСНС у Харківській області Анатолій Торяник.
 
“На сьогодні рятувальники Харківського гарнізону провели розбір завалів на більш ніж 140 об’єктах, на яких було врятовано понад 160 осіб та, на жаль, вилучено тіла 179 загиблих”, – сказав Торяник.
 
За словами рятувальника, найбільш масштабні пошукові роботи та роботи з розбору завалів проводилися у Шевченківському та Київському районах Харкова, а також у Харківському районі області.
 
Як повідомив Анатолій Торяник, за чотири місяці війни п’ять співробітників Харківського гарнізону ДСНС (три сапери та два рятувальники) загинули, 15 – поранені.
 
Нагадаємо, російські війська в ніч проти 24 червня двома ракетами влучили по спортивному комплексу Політехнік на вулиці Алчевських у Харкові. На місці обстрілу виникла пожежа.
 
У Костянтинівці Донецької області російські війська обстріляли пожежну частину. Під час обстрілу четверо рятувальників отримали поранення.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button