Україна

Хабарництво в Слузі народу – Депутату Київради оголосили підозру – 1News

Владислав Трубіцин
Фото з відкритих джерел

Також підозру оголошено й іншим фігурантам справи

Депутату Київської міської ради від партії “Слуга народу” Владиславу Трубіцину, якого затримали при отриманні мільйонного хабара, оголосили підозру. Про це повідомила пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в Facebook.

Зазначається, що депутата викрили під час отримання хабаря в 1,39 млн грн. Зазначимо, що раніше була інформація про суму в 1,26 млн грн.

Як розповіли в САП, підозру за статтею про отримання неправомірної вигоди посадовцем підписала генеральна прокурорка Ірина Венедіктова. Також підозру оголошено й іншим фігурантам справи: помічнику депутата Київради, директору комунального підприємства (КП), двом заступникам директорам КП, а також наближеній до депутата особі.

Фігурантам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна та забороною протягом 3 років обіймати певні посади або займатися деякими видами діяльності. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

1News за темою: “Людям подобається платити хабарі”, – “слуга народу” Трубіцин за тиждень до арешту


Нагадаємо, нещодавно депутат Київради від “Слуги народу” Владислав Трубіцин і його помічник були затримані на отриманні хабаря в понад 1 млн грн. За даними слідства, ці кошти Трубіцин вимагав у підприємця за річний дозвіл на роботу для мережі торговельних МАФів у центрі Києва.


Джерело

Back to top button