Україна

З нагоди 30-річного ювілею COMINBANK подарує дітям екскурсії до музеюПромо


З нагоди 30-річного ювілею COMINBANK подарує дітям екскурсії до музею

5 грудня Стефан Пол Пінтер, акціонер COMINBANK (Лондон, Великобританія) і Тетяна Путінцева, Голова Правління COMINBANK офіційно презентували цикл екскурсій для школярів у столичному Музеї Становлення української нації.

Організатори зазначили, що дітям необхідно знати правдиву історію України і особливо під час війни.

В столичному Музеї “Становлення української нації” в грудні стартує цикл екскурсій для дітей. Завдяки благодійній ініціативі команди COMINBANK, школярі зможуть безплатно дізнатися історію України в надсучасному музеї. Доступ до екскурсій отримають учні з числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО), діти військовослужбовців, а також підопічні благодійного фонду ONUKY.

 

Таким дарунком банк відзначає 30-ту річницю своєї діяльності на українському фінансовому ринку. COMINBANK – майже ровесник Незалежності України, він пройшов разом із державою усі спільні виклики: економічні та політичні кризи, пандемію COVID-19 і повномасштабне російське вторгнення.

Коли знаходишся у такому музеї, посеред багатьох видатних героїв, історичних постатей, це – неймовірне відчуття. Для мене велика честь бути частиною процесу, коли банк підтримує Україну, підтримує її захисників і весь український народ.

Мої друзі живуть у різних куточках світу. Вони знають, що я – акціонер українського банку. І дивуються, коли чують, що банк наразі не просто функціонує, а робить це добре, розвивається, відкриває нові філії, покращує послуги, сервіси для клієнтів і все це посеред жахливої війни. Любі незламні українці, сьогодні користуюся нагодою і хочу вам за все подякувати!”, — прокоментував Стефан Пол Пінтер, акціонер COMINBANK, який прибув до Києва, щоб відзначити разом із українською командою ювілей фінустанови.

Символічно, що презентація циклу екскурсій для школярів в Музей “Становлення української нації” від COMINBANK припала саме на День волонтера, 5 грудня. Річ у тім, що на постійній основі банк підтримує один із військових шпиталів, спільно із фондом ONUKY допомагає дітям, літнім людям і вимушеним переселенцям, розвиває культуру корпоративного волонтерства.

Всі проєкти корпоративної соціальної відповідальності об’єднуються навколо концепції DOBROKOLO, яка включає декілька великих напрямків допомоги країні та людям. В коментарі сайту Кореспондент Тетяна Путінцева, Голова Правління COMINBANK, розповіла детальніше, що таке DOBROKOLO.

В цілому, це концепція соціальної відповідальності банку, яку ми презентували ще під час початку повномасштабного вторгнення в Україну. Під такою назвою ми об’єднали усі добрі справи нашого банку. DOBROKOLO об’єднує наших співробітників ресурсом добротворення. Якщо озирнутися на 30-річну історію Комінбанку, то ми почали працювати одразу після здобуття Незалежності України. Тоді в нашій країні почали відроджуватися цінності благодійності, філантропії та соціальної свідомості громадян. І ми не хотіли бути осторонь цих важливих процесів. Наша соціальна ініціатива DOBROKOLO – місія та певна форма служіння, особливо зараз, коли ми всі прагнемо перемоги“, – розповідає Тетяна Путінцева.

Місія ініціативи DOBROKOLO звучить так: “Добро всім, хто коло тебе”.

Зараз COMINBANK, попри важку ситуацію в країні, має великі плани на 2024 рік. Перший з них – не зупинятись, особливо в добрих справах.

Попри важку ситуацію в нашій країні, попри війну ми все одно ставимо перед собою стратегію розвитку, відкриття нових відділень, розширення нашої мережі. Наступного року ми плануємо оновити наш мобільний додаток та випустити нову мобільну картку. Ми робимо все, щоб бути більш конкурентними на ринку та зручними для наших клієнтів. Крім того, у 2024 році ми плануємо відкривати нові відділення, щоб додати робочі місця – орієнтовно ми плануємо збільшення персоналу на 20%. Розуміємо, що це додаткові надходження до бюджету та додаткові робочі місця“, – зазначає Тетяна Путінцева.

 

Голова Правління COMINBANK підкреслює: 30-річчя установи — найкращий доказ її міцного коріння: які б економічні чи історичні урагани не хитали крону, це дерево міцно тримається наперекір будь-яким негодам.

Наш банк гідно пройшов всі виклики мирного, а тепер і воєнного часу, має багаторічну довіру наших клієнтів, яка дозволяє нам рухатися далі. Ми бачимо дуже символічною та співзвучною нашим цінностям експозицію музею та значущою для збагачення дітей історичними знаннями — аби й прийдешні покоління українців мали міцне коріння“, — додала під час презентації циклу екскурсій для школярів Тетяна Путінцева.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button