Україна

ГУР знищило три військові гелікоптери у Росії


ГУР знищило три військові гелікоптери у Росії

Місцеві жителі Самари, Томіліно та Підмосков’я вельми збентежились вибухами, про що написали у соцмережах.

Українські спецслужби знищили три геліктоптери на території країни-агресора Росії. Про це повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони у суботу, 27 липня.

Так, 24 липня на аеродромі Кряж у місті Самара в Росії згорів військовий багатоцільовий гелікоптер Мі-8. А кількома днями раніше, 21 липня, у населеному пункті Томіліно під Москвою вогневого ураження зазнали ще два вертольоти – ударний Мі-28 та багатоцільовий Ка-226.

“Вказані два борти були розташовані на території російського Національного центру гелікоптеробудування Міль і Камов. Це військове авіаційне підприємство держави-агресора займається розробкою, виробництвом та ремонтом вертольотів. У структурі центру діє два конструкторських бюро, дослідне виробництво, експериментально-дослідницький комплекс та випробувальний центр”, – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що знищені та уражені російські вертольоти росіяни використовували у війні проти України.

Місцеві жителі Самари, Томіліно та Підмосков’я вельми збентежились вибухами, про що написали у соцмережах. Але російська влада намагається приховати причини і наслідку гуркоту та пожежі, додали в ГУР.

Раніше ЗМІ повідомили, що у ніч на суботу в Росії було атаковано три аеродроми і один НПЗ, При цьому стверджувалося, що на аеродромі Оленья було пошкоджено бомбардувальник Ту-22М3.

Також сьогодні стало відомо, що у Волгоградській області Росії розбився винищувач-бомбардувальник Су-34.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine + 12 =

Back to top button