Україна

ГУР: У Мелітополі підірвали трьох офіцерів РФ


ГУР: У Мелітополі підірвали трьох офіцерів РФ

Розвідники заявили, що під час вибуху, влаштованого партизанами, ліквідовано щонайменше трьох офіцерів Росгвардії.

Партизани підірвали в суботу 11 листопада штаб російських терористів в Мелітополі. Унаслідок вибуху знищено трьох офіцерів Росії. Про це повідомляє Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України.

“Акція помсти, яку реалізували представники місцевого руху опору, відбулась у захопленому росіянами приміщенні Нової пошти, розташованому на вулиці Дмитра Донцова”, – зазначили розвідники.

У повідомленні зазначається, що в будівлі пошти терористи розмістили свій штаб. Зокрема атаку було здійснено під час засідання офіцерів ФСБ й Росгвардії.

За годину до зібрання терористи перекрили автомобільний рух на прилеглому відрізку дороги – від підприємства Мелітопольський автогідроагрегат до колишнього Мелітопольського заводу холодильного машинобудування Рефма, які ворог перетворив у військові бази.

Під час вибуху було ліквідовано щонайменше трьох офіцерів Росгвардії. Інформація щодо інших утрат наразі уточнюється.

“Після удару в Мелітополі почався переполох – на місце події з увімкненими сиренами примчали багато поліцаїв. Через певний час вони потягли через окуповане місто до свого відділку спалений біля штабу автомобіль”, – додає ГУР.

Раніше ми писали, що голова Мелітополя Іван Федоров розповів про загадкові смерті окупантів на Запоріжжі.

У Токмаку загарбникам “підпікає” – мер Мелітополя

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button