Україна

ГУР про знищення С-400 в Криму: Тріумф для України


ГУР про знищення С-400 в Криму: Тріумф для України

Ліквідація однієї з найсучасніших систем ППО росіян позначиться на розвитку подій на півострові.

Знищення російського зенітно-ракетного комплексу С-400 Тріумф в тимчасово окупованому Криму матиме системні наслідки для розвитку подій на півострові. Про це в ефірі телемарафону 23 серпня заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Він зазначив, що ГУР має інформацію про ліквідацію внаслідок атаки особового складу окупантів та комплексу С-400 – однієї з останніх розробок РФ.

“Оскільки це один з найсучасніших їхніх (росіян – ред.) засобів протиповітряної та протиракетної оборони, то це матиме системні наслідки для розвитку подій в Криму. Сьогодні справді відбувся “тріумф”, але не для окупантів. Це тріумф для України та українців, які наближають звільнення Криму”, – наголосив Юсов.

Нагадаємо, вдень з’явилася інформація про вибухи у Криму. За даними соцмереж, під удар нібито потрапили радіолокаційні станції та ракетний протикорабельний комплекс Бастіон.

Пізніше українська розвідка повідомила, що поблизу села Оленівка на мисі Тарханкут було знищено російський ЗРК С-400 Тріумф: установку, встановлені на ній ракети та особовий склад.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button