Україна

ГУР про кібератаки у РФ: Далі буде


ГУР про кібератаки у РФ: Далі буде

Низка фінансових установ, а також Центробанк Російської Федерації, станом на вчорашній день, не змогли відновити свої послуги та сервіси. Також є інформація щодо витоку даних.

Представник Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону прокоментував масовані атаки на військову цифрову інфраструктуру та фінансовий сектор росіян.

“Не можемо ані підтвердити це, ані спростувати. Але точно далі буде. Справді спостерігалися тиждень масовані атаки на військову цифрову кіберінфраструктуру ворога. Треба розуміти, що мова йде про фінансовий сектор, а також інший кіберсектор противника, який залучений до фінансування й забезпечення геноцидної війни проти українців”, – зазначив він.

За словами Юсова, низка фінансових установ, а також Центробанк Російської Федерації, станом на вчорашній день, не змогли відновити свої послуги та сервіси. Також є інформація щодо витоку даних. Їх зможуть вивчити кіберфахівці та використати у відповідних цілях.

Нагадаємо,ЗМІ повідомили, що кіберфахівці Головного управління розвідки Міноборони 30 липня завершили одну з найбільших в історії DDOS-атак на інтернет-інфраструктуру РФ, яка тривала протягом тижня.

Нагадаємо, 24 липня ЗМІ повідомляли, що фахівці ГУР розпочали масовану кібератаку на банківську систему Росії. 

Пізніше з’явилась інформація, що росіяни не можуть зняти готівку через кібератаку.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six − five =

Back to top button