Україна

ГУР підтвердило ліквідацію російського “підводника” у Краснодарі


ГУР підтвердило ліквідацію російського підводника у Краснодарі

Невідомий здійснив сім пострілів із пістолета Макарова. В результаті вогнепальних поранень Сергій Ржицький помер на місці.

У понеділок у російському Краснодарі було застрелено колишнього командира підводного човна “Краснодар” Чорноморського флоту ВМФ РФ Сергія Ржицького, причетного до ракетних атак по Україні. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Telegram у вівторок, 11 липня.

“10 липня “підводник” здійснював пробіжку в краснодарському парку культури і відпочинку ім. 30-річчя перемоги. Близько шостої ранку в нього було здійснено сім пострілів із пістолета Макарова. В результаті вогнепальних поранень Ржицький помер на місці”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що через “рясний дощ у парку було безлюдно, тому немає свідків, які могли б повідомити деталі або впізнати нападника”.

Підводний човен “Краснодар” є одним із шести проєкту “Варшавянка”, які входять до складу Чорноморського флоту Військово-морського флоту країни-агресора. Кожен із таких човнів здатен нести до чотирьох крилатих ракет типу Калібр.

Відомо, що Ржицький був капітаном 2-го рангу і щонайменше з 2006 року проживав у Севастополі. Деякий час він служив командиром підводного човна “Алроса”. Після відправки “Алроси” на модернізацію був призначений командиром “Краснодара”.

Нагадаємо, вчора у соцмережах повідомили про вбивство Сергія Ржицького. Він був причетний до ракетного удару по Вінниці торік, коли загинуло 27 українців.

Пізніше стали відомі подробиці вбивства Сергія Ржицького в Краснодарі.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button