Україна

ГУР очікує перегрупування росіян на Лівобережжі


ГУР очікує перегрупування росіян на Лівобережжі

Зараз українські військові продовжують вивчати слабкі місця російської оборони, зазначив Євген Єрін.

Закріплення підрозділів ЗСУ на позиціях на лівобережжі Херсонської області може змусити російських агресорів спробувати провести певне перегрупування на цьому напрямку. Про це сказав представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони Євген Єрін, повідомляє Радіо Свобода у п’ятницю, 17 листопада.

“Окупанти будуть намагатися здійснити якесь перегрупування. В них вибудована багатоешелонована система оборони, і я так розумію, що вони готувалися до таких сценаріїв і передбачали, що їм доведеться відступати з лівого берега. Далі як буде розвиватися ситуація, ми будемо бачити”, – сказав він.

Єрін додав, що зараз українські військові продовжують вивчати слабкі місця російської оборони.

Нагадаємо, сьогодні стало офіційно відомо, що ЗСУ закріпилися на кількох плацдармах на лівому березі Дніпра на Херсонщині. Російські окупанти зазнали значних втрат у живій силі та техніці.

Раніше два місяці надходила суперечлива інформація про плацдарми ЗСУ на лівому березі Дніпра. За даними ЗМІ, українські війська не лише закріпилися, але вже почали перекидати військову техніку.

А 13 листопада у Росії державні ЗМІ оприлюднили та негайно спростували повідомлення про “перегрупування” російських сил на лівому березі Херсонської області.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button