Україна

ГУР анонсувало нові операції у Криму


ГУР анонсувало нові операції у Криму

У соцмережах з’явилась інформація відносно того, хто “злив” точні координати ракетного корабля Аскольд у Керчі.

Найближчим часом будуть чергові новини з Криму, де українські військові готують нові операції. Про це сказав рредставник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони Андрій Юсов в ефірі телеканалу Еспресо у четвер, 9 листопада.

Він прокоментував операцію в Керчі, унаслідок чого було завдано пошкоджень ракетоносію Аскольд.

“Зараз паралельно йде підготовка до цілої низки схожих операцій. Носіїв Калібрів у Чорноморського флоту РФ ще достатньо. Ми не єдиному Аскольду маємо радіти. Переконаний, що найближчим часом новини будуть”, – заявив Юсов.

Представник ГУР підкреслив, що Україна “використовує різну мотивацію спілкування з ворогом – ідейну й меркантильну зокрема”.

У свою чергу Telegram-канал Кримський вітер стверджує, що координати розташування Аскольда “злив” командир малого ракетного корабля Інгушетія 41 бригади ракетних кораблів і катерів ЧФ ВМФ ЗС РФ О. Єрмоленко, корінний кримчанин із Севастополя. За це він мав отримати 1500 доларів.

Нагадаєм, 4 листопада українські пілоти завдали авіаударів по інфраструктурі суднобудівного заводу Залив у Керчі. Було суттєво пошкоджено російський корабель Аскольд.

Данілов заявив про “шалені успіхи” на Кримському напрямку

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button