Україна

Гримчаку зачитали обвинувальний акт

Зазначається, що ексзаступник міністра та його помічник нібито за вчинення ними впливу на ухвалення рішень особами, уповноваженими на виконання функцій держави, вимагали від представника юридичної особи неправомірну вигоду в загальному розмірі 1,1 млн доларів

Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури зачитав обвинувальний акт колишньому заступнику міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Юрію Гримчаку.

Про це повідомляє 1NEWS.

Зазначається, що Гримчак та його помічник нібито за вчинення ними впливу на ухвалення рішень особами, уповноваженими на виконання функцій держави, вимагали від представника юридичної особи неправомірну вигоду в загальному розмірі 1,1 млн доларів.

Нагадаємо, 14 серпня 2019 року затримали заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрія Гримчака і його помічника. Затримання відбувалося в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.4 ст.190 КК України (шахрайство).

15 серпня 2019 року Гримчаку повідомлено про підозру.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду кримінальне провадження за обвинуваченням колишнього заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Юрія Гримчака та його помічника.

Джерело: УНН
Back to top button