Україна

Грошову допомогу від міжнародних організацій отримали 4,3 млн українців


Грошову допомогу від міжнародних організацій отримали 4,3 млн українців

За останні два місяці міжнародні гуманітарні організації значно розширили програми грошових виплат, щоб допомогти мешканцям звільнених територій.

З початку війни 4,3 мільйони українців отримали грошову допомогу від агентств ООН та інших міжнародних гуманітарних організацій. Загальна сума грошових виплат перевищила 1 млрд доларів США. Про це повідомляє прес-служба Мінреінтеграції.

Повідомляється, що протягом останніх двох місяців міжнародні гуманітарні організації значно розширили програми грошових виплат, щоб допомогти мешканцям звільнених територій, які пережили окупацію. Таку фінансову допомогу вже отримали понад 100 тисяч осіб, які мешкають на звільнених від ворога територіях Донецької, Запорізької, Луганської, Харківської та Херсонської областей.

На деокупованих територіях тривають проекти грошової допомоги, які реалізуються Мінреінтеграції спільно з Товариством Червоного Хреста України та Міжнародною організацією з міграції. Інші міжнародні донори, як зазначають у міністерстві, планують збільшити грошову підтримку українцям, які постраждали від окупації.

Раніше повідомлялося, що ЮНІСЕФ надає гроші на допомогу українським сім’ям.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button