Україна

Гроші з “єПідтримки” можна витратити на допомогу українській армії – інструкція – 1News


Фото з відкритих джерел

Кошти можна переказати через Portmone — всю суму виплати у 1000 грн або залишок

Гроші за державною програмою “єПідтримка” можна витратити на допомогу українській армії. Про це повідомив міністр інформаційної трансформації Михайло Федоров у Телеграм.

За його словами, кошти можна переказати через Portmone — всю суму виплати у 1000 грн або залишок, який у вас є на банківській картці “єПідтримки”.

Зробити це можна за посиланням.

“У дуже непростий для нас час важливо підтримувати тих, хто зі зброєю в руках боронить Україну від російських військ”, – наголосив він.

При цьому міністр нагадав, що внески українців на потреби армії вже б’ють рекорди. Ще 23 лютого зібрали 20,5 млн грн на допомогу українській армії через фонд “Повернись живим”.

“Ви можете також переказати кошти через єПідтримку, якщо у вас є картка Монобанку, ПриватБанку чи Альфа-Банку. Очікуємо, що решта банків теж приєднаються до ініціативи найближчим часом.

Скористатись єПідтримкою можна, якщо у вас є “зелений” COVID-сертифікат у застосунку Дія.

Допоможемо українським військовим та захистимо країну від ворога разом!”, – додав він.

1News за темою: Загальна мобілізація в Україні: Що потрібно знати громадянам

Нагадаємо, раніше Національний банк України ухвалив рішення відкрити спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних сил України. Реквізити рахунку: UA843000010000000047330992708.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button