Цікаве

Українські полярники зі станції “Академік Вернадський” до Дня Валентина опублікували добірку фото “закоханих” пінгвінів – 1News


Фото з відкритих джерел

Субантарктичні пінгвіни щороку повертаються до станції “Академік Вернадський”, навесні у цих тварин проходить шлюбний сезон

Українські полярники зі станції “Академік Вернадський” опублікували добірку фото “закоханих” пінгвінів. Про це Національний антарктичний науковий центр інформує у своєму Facebook.

“До сьогоднішнього чудового свята підготували для вас добірку фото наших закоханих пінгвінів”, – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що субантарктичні пінгвіни щороку повертаються до станції “Академік Вернадський”, навесні у цих тварин проходить шлюбний сезон.

Полярники постійно спостерігають їхні залицяння (це шанобливі поклони одне одному), а також створення родин, побудову гнізд (коли вони, навіть, б’ються за камінчики), відкладання яєць та появу малят.

Підкреслюється, що ці пінгвіни – однолюби й зазвичай створюють пару на все життя.

1News за темою: День закоханих: Як відзначають в Україні і що подарувати другій половинці

Нагадаємо, раніше поблизу української станції “Академік Вернадський” в Антарктиді помітили рекордні для цього сезону скупчення пінгвінів.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button