Україна

Греція відновила роботу посольства у Києві

Греція відновила роботу посольства у Києві

Фото: Посольство Греции в Украине / Facebook

Будівля грецького посольства у Києві

Маноліс Андрулакіс, який ще кілька тижнів тому був генеральним консулом Греції в Маріуполі, обійняв посаду тимчасового повіреного у справах Греції.

Посольство Греції знову працює у столиці України. Про це повідомляє грецьке МЗС у вівторок, 10 травня.

“Посольство Греції в Києві, керівництво якого залишило місто з міркувань безпеки незабаром після вторгнення Росії в Україну, знову відкривається у місті з необхідним персоналом”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що Маноліс Андрулакіс, який ще кілька тижнів тому був генеральним консулом Греції в Маріуполі, обійняв посаду тимчасового повіреного у справах Греції.

“Посольство спільно з генеральним консульством в Одесі, яке працює у звичайному режимі, продовжить надавати посильну допомогу громадянам Греції, а також етнічним грекам в Україні. Зазначаємо, що порада грецьким громадянам, яка міститься в повідомленнях МЗС від 14 та 22 лютого (залишити Україну громадянам Греції) – ред.), залишається чинною”, – додали в МЗС.

Нагадаємо, посольство Хорватії в Україні відновило роботу у Києві. Посол Аніка Джаміч уже повернулася до столиці.

Також повідомляється, що незабаром в Україні відновить роботу посольство Канади. Про це повідомила міністр закордонних справ Мелані Жолі.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button