Україна

“Грав у хованки та програв”: на кордоні з Польщею затримали ухилянта


 Грав у хованки та програв : на кордоні з Польщею затримали ухилянта

Житель Тернопільщини заплатив водієві п’ять тисяч доларів за місце у багажнику мікроавтобуса.


Прикордонники затримали ухилянта у пункті пропуску Шегині, який планував незаконно виїхати з України. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ в п’ятницю, 28 квітня.  
 
“Сьогодні вночі до пункту пропуску Шегині на виїзд до Польщі прибув мікроавтобус Mercedes. Під час заїзду для проходження контролю прикордонний наряд перевірив кількість осіб, які слідували через державний кордон, про що здійснив відмітку у контрольному талоні. Однак на паспортний контроль прибуло на одну особу менше”, – йдеться у повідомленні.
 
Як з’ясувалося згодом водій мікроавтобуса за грошову винагороду погодився перевезти через кордон чоловіка призовного віку, який немає на те законних підстав. Свої послуги перевізник “оцінив” у п’ять тисяч доларів.

 
Для реалізації незаконного трансферу під час проходження контролю 23-річний житель Тернопільщини причаївся у багажному відділені за сидіннями та не надав документи для перевірки. Однак прикордонники все одно його знайшли.
 

Зазначається, що ухилянта через кордон не пропущено та притягнуто до адмінвідповідальності. Стосовно перевізників направлені повідомлення до Нацполіції.

Раніше 1News розповідав, як ухилянти у гідрокостюмах утікали через річку до Молдови.

Викрито схему для ухильників зі швидкою допомогою

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button