Україна

Головнокомандувач ЗСУ ухвалив низку рішень


Головнокомандувач ЗСУ ухвалив низку рішень

Сирський разом з міністром оборони України Рустемом Умєровим відвідав передові командні пункти військових частин і підрозділів у районі ведення бойових дій.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський під час перебування на передових командних пунктах у районі ведення бойових дій ухвалив декілька рішень. Про це він повідомив у Телеграмі.

За словами Сирського, він разом з міністром оборони України Рустемом Умєровим відвідав передові командні пункти військових частин і підрозділів у районі ведення бойових дій.

“Заслухали командувачів угруповань військ щодо ситуації на ділянках їх відповідальності. Ворог регулярно штурмує позиції наших військ. На багатьох напрямках обстановка складна та потребує постійного контролю”, – зазначив головнокомандувач.

Він додав, що була детально проаналізовані поточна ситуація та обговорені необхідні подальші кроки, в першу чергу захисту військ від дронів та ударів з повітря КАБами, а також підсилення окремих ділянок фронту.

“Поспілкувалися з командирами бригад та окремих батальйонів щодо стану справ на місцях. Проаналізували проблеми, які виникають в бригадах. Звернув увагу на важливість координації та належної оперативної взаємодії всіх Сил оборони, а також збереження життя наших захисників і захисниць”, – повідомив Сирський.

Нагадаємо, у Міноборони РФ заявили, що начальник Генштабу ЗС РФ Валерій Герасимов нібито побував на фронті в Україні.

Як повідомлялося, за даними Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button