Україна

Окупанти активно насаджують російськи календар “свят” – ЦНС


Окупанти активно насаджують російськи календар свят - ЦНС

В останню неділю листопада, росіяни “відзначають день матері” і намагаються долучити до заходів місцеве населення на ТОТ.

На окупованих півдні та сході України адміністрації загарбників активно виконують розпорядження Кремля з насадження російського календаря “свят”. Про це у неділю, 26 листопада повідомляє Центр національного спротиву. 

“Окупанти максимально намагаються використовувати нейтральні за змістом заходи для “заспокоєння” населення та створення атмосфери “нормального життя”, оскільки як вони зазначають у своїх “вітаннях” це такі свята до яких “никто не может остаться равнодушным”, – сказано у повідомлені. 

В Центрі зазначають, що попри те, що вітання максимально нейтральні без згадування воєнних дій, в них анонсують концерти, на яких, як правило, їх організатори агітують за “путінську Росію”, а у змісті таких виступів “жінкам виділяється виключно завдання народжувати, виховувати “справжніх чоловіків” та по мінімуму ангажуватись у “справи державні””.

В ЦНС зазначають, що українці вже 21 місяць чинять спротив російським окупантам та мали можливість пересвідчитись у тому, “яке воно виховання російських матерів”. 

“Станом на сьогодні майже 325 тисяч окупантів було знищено або ж вони зазнали значних каліцтв, ще більше тих, які отримали каліцтва середнього та легкого ступеня. Це співмірно з наявними даними, щодо чисельності населення Архангельська чи Білгорода. Але жодного суттєвого виступу їх матерів ми не побачили. Навпаки, чимало з них витурили своїх синів здійснювати злочини на території України”, – додають в Центрі.

Раніше розвідка повідомляла, що РФ утримує 11 тисяч українських дітей у “таборах перевиховання”. 

Окупанти погрожують дітям на ТОТ – ЦНС

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button