Україна

Голова Конституційного суду прописаний в котеджі кандидата в депутати від «Слуги Народу»

Голова Конституційного суду України Олександр Тупицький в якості адреси реєстрації в своїй електронній декларації вказав будинок в котеджному містечку «Коник» (Жуків острів, поруч з Конча-Заспою), який належить члену “команди Олександра Дубінського” Сергію Левченку, повідомляє Bihus.Info.

В будинку, окрім самого Тупицького, відповідно до його електронної декларації, прописалася також його дружина та діти.

На яких умовах очільник Конституційного суду отримав прописки в маєтку, що належить Левченку – невідомо.

Орієнтовна вартість будинку такої площі тут може становити близько мільйона доларів. Більше того, за інформацією з реєстру нерухомості, Левченку в “Конику” окрім цього будинку, належить також і котедж навпроти.

Левченко – донецько-київський бізнесмен, є керівником і співвласником фірм “КНЗС” і “К252” (однойменний ресторанний комплекс поблизу Конча-Заспи).

На цьогорічних місцевих виборах він був кандидатом в депутати Київської обласної ради від «Слуги Народу». Рекламну ж кампанію Левченко вів як член “команди Олександра Дубінського”, який і вів “Слуг” на обласні вибори.

На сайті ЦВК 1News знайшло підтвердження того, що Левченко балотувався до Київської обласної ради від «Слуги народу». Він був 18 у списку.

Судячи зі світлин в Instagram Сергія Левченка з очільником суду  його пов’язують товариські стосунки.

Журналісти також знайшли спільні фото Левченка з Тупицьким, що були зроблені під час святкування Водохреща, закордонної рибалки тощо.

В Instagram Сергія Левченка є і фото в кріслі судді Конституційного суду України.

Back to top button