Україна

Глава ОВА повідомив подробиці обстрілів у Миколаївській області


Глава ОВА повідомив подробиці обстрілів у Миколаївській області

За добу під обстріл потрапили Миколаїв та два райони області. Є загиблі та поранені, горіли підприємства та житлові будинки.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім надав інформацію про наслідки ворожих обстрілів у Миколаївській області минулої доби, станом на 08:00 17 липня. Є загиблі та поранені.

Повідомляється, що 17 липня, орієнтовно о 03:05, Миколаїв знову зазнав масованого ракетного обстрілу.
 
“Попередньо відомо про влучення та пожежі на двох промислових підприємствах. Детальна інформація уточнюється”, – повідомляє Кім.
 
У Миколаївському районі у суботу, 16 липня, були обстріляні села Шевченкове, Зоря, Новоруське Шевченківської громади.
 
У селі Шевченко внаслідок обстрілів троє людей загинули і троє отримали поранення. Також у населених пунктах зафіксовані влучення по житлових будинках, внаслідок чого виникли пожежі та руйнування, йдеться у повідомленні.
 
Крім того, 16 липня у селі Лимани Галицинівської громади внаслідок масованого обстрілу пошкоджено житлові будинки та господарські споруди. Повідомляється, що постраждалих немає.
 
У Баштанському районі у суботу, 16 липня, були обстріли у Широківській громаді.
 
“Одна жінка загинула та зруйнований житловий будинок. Влучення теж були по сільськогосподарських будинках, корівниках та за межами населених пунктів”, – повідомляють в ОВА.
 
Повідомляється також, що 16 липня були обстріли в Інгульській громаді. Внаслідок влучень горіли поля. За попередньою інформацією, постраждалих немає, інформація про пошкодження уточнюється.
 
Того ж дня були обстріли села Володимирівка Володимирівської громади. Падіння ракет були зафіксовані за межами населеного пункту. За попередньою інформацією, постраждалих та пошкоджень немає.
 
У Березнегуватській громаді триває обстріл сіл по лінії розмежування. Інформація про постраждалих та ушкодження уточнюється, додали в ОВА.
 
Нагадаємо, що війська РФ обстріляли два найбільші університети в Миколаєві.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button