Україна

Глава МОЗ звільнила всіх своїх радників

Глава Моз Зоряна Скалецька вирішила звільнити всіх своїх радників, оскільки не бачить в них необхідності. Про це стало відомо із заяви чиновниці на Facebook, пише 1NEWS, посилаючись на 112.ua.

“Від сьогоднішнього дня в МОЗ більше немає “радників” – підписала відповідний наказ. Я вважаю неприпустимим, коли будь-якого радника сприймають, як іще одного міністра. А його особисту думку чують, як позицію міністерства. Це неприпустимо”, – заявила Скалецька.

На її думку, більшість радників в міністерстві мали якийсь особливий мандат, але ніякої відповідальності.

Скалецька має намір надалі працювати з експертним середовищем над вирішенням конкретних завдань і просуванням пріоритетів. Вона наголосила, що статусів “радника” в її міністерстві більше не буде.

13 жовтня повідомлялося, що міністр Зоряна Скалецька запросила в статусі своїх радників заступника керівника проекту USAID за напрямом підтримки реформи охорони здоров’я Олексія Яременка, експерта з 20 річним досвідом у сфері громадського здоров’я Віктора Ляшка, консультанта НСЗУ з розвитку мережі постачальників медичних послуг Матвія Хренова, а також спеціаліста з питань європейської інтеграції Серго Кітіашвілі.

Back to top button