Україна

Гладковський-старший назвав справу, в якій фігурує його син “компіляцією брехливих фактів”

Тимчасово відсторонений від посади перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський заявив, що справа, в якій фігурує його син Ігор, «штучно скомпільована з брехливих провокаційних фактів» і її намагаються використовувати у виборчій кампанії». Про це Гладковський-старший заявив, коментуючи акцію націоналістичних організацій перед будинком його сина, яка пройшла напередодні, пише 1NEWS, посилаючись на ZIK.

«Моїм опонентам… не цікаве неупереджене розслідування НАБУ, і тому вони залучають радикальні організації до вуличних акцій і посилають їх атакувати будинок мого сина. Підсумком таких дій стане лише «картинка» для ЗМІ. Мій син повністю співпрацює з правоохоронними органами для розслідування оприлюдненої інформації. Ми просимо припинити тиск на нашу сім’ю і на слідство, підтримуємо максимальну прозорість цієї справи для суспільства, парламентського і міжнародного контролю», – заявив Гладковський.

Акція представників «Національних дружин» відбулася перед будинком Ігоря Гладковського після суботнього маршу у центрі Києва.

Нагадаємо, як висловився лідер С 14, член Ради громадського контролю НАБУ Євген Карась, в умовах війни чи не всі держави практикують «сірі схеми» поставок озброєння, адже йдеться про існування країни. Однак у випадку скандалу з закупівлями «Укроборонпрому», слід розуміти, що питання полягає не в контрабанді зброї, а в тому, що на цьому могли заробляти 200-400 відсотків.
Також Головна військова прокуратура, САП і НАБУ розпочали провадження і відкрили декілька справ щодо розкрадання в Укроборонпромі ще в 2016 році. Про це заявила представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко.

Back to top button