Україна

Генштаб ЗСУ пояснив кадрові зміни в армії РФ


Генштаб ЗСУ пояснив кадрові зміни в армії РФ

Олексій Громов вважає, що у російських окупантів “не все виходить так, як вони бажають” у питанні війни.

 
Останні кадрові зміни у керівництві армії РФ свідчать необхідність у поєднанні системи управління та системи керівництва військами. Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України бригадний генерал Олексій Громов на брифінгу у Military Media Center у четвер, 12 січня.
 
“З перших днів війни ми відстежуємо те, що періодично у керівництві ЗС країни-агресора відбуваються кадрові зміни. Якби все було добре в них, то кадрові зміни з такою частотою не проходили б. Останні кадрові зміни, насамперед, свідчать про те, що існує необхідність у їхніх лавах щодо поєднання системи управління та системи керівництва військами. Не все виходить у них так, як вони бажають. А як воно буде далі, ми подивимося”, – сказав Громов.
 
Зазначимо, напередодні міноборони РФ повідомило, що новим командувачем військ російського агресора – Об’єднаним угрупуванням військ в Україні – призначено начальника Генштабу Валерія Герасимова. Водночас екс-командувач угрупуванням генерал Сергій Суровікін знижений до заступника Герасимова.
 
Перед цим найманці ПВК Вагнера виступили з образливим зверненням на адресу глави російського Генштабу Валерія Герасимова, який тоді ще займав посаду.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button