Україна

Генштаб заявив про півсотні бойових зіткнень


Генштаб заявив про півсотні бойових зіткнень

Українські війська за добу вразили 14 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника.

На сіході і півдні України тривають запеклі бої. За добу відбулось 46 бойових зіткнень, повідомив Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні у неділю, 2 липня.

Військові нагадали, що сьогодні вночі Росія завдала чергового ракетно-авіаційного удару по Україні. Інформація щодо наслідків цієї атаки ще уточнюється.

А за минулу добу противник завдав одного ракетного та 27 авіаційних ударів, здійснив близько 80 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах.

Війська загарбників вчора безуспушно наступали на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Українська авіація сил оборони вчора завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу противника, два – по зенітно-ракетних комплексах та один – по пункту управління ворога.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили пункт управління, чотири райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, склад боєприпасів, 27 гармат на вогневих позиціях, засіб ППО, дві станції РЕБ та ще один важливий об’єкт ворога.

Раніше стало відомо, що Сили оборони мають успіхи і просування вперед на Таврійському напрямку. Втрати ворога вбитими та пораненими склали майже дві роти.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button