Україна

Генштаб підтвердив удар по аеродрому Саки в Криму


Генштаб підтвердив удар по аеродрому Саки в Криму

Летовище прикривали “сучасні” російські засоби ППО, які вкотре не змогли захистити важливий військових об’єкт РФ.

Українські військові завдали удару по аеродрому Саки в тимчасово окупованому Криму. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у п’ятницю, 26 липня.

“Сьогодні вночі підрозділи ракетних військ Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони в рамках єдиного замислу завдали удару по аеродрому Саки в тимчасово окупованому Криму… Інформація щодо наслідків удару уточнюється”, – йдеться у повідомленні.

Вказано, що це один з оперативних аеродромів, які росіяни використовують для контролю повітряного простору, зокрема акваторії Чорного моря, та  завдання ударів авіаційними засобами ураження по території Україні.

“Важливо зазначити, що летовище прикривали “сучасні” російські засоби ППО, які вкотре не змогли захистити важливий військових об’єкт РФ. Спільна бойова робота всіх складових Сил оборони по важливих цілях збройних сил РФ триватиме і далі”, – додали у Генштабі.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Криму лунали вибухи. Пізніше у соцмережах з’явилася інформація, що ЗСУ атакували аеродром Саки ракетами ATACMS. Було знищено радіолокаційну станцію і боєкомплект російських окупантів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine + 20 =

Back to top button