Україна

Генштаб назвав найгарячіший напрямок на фронті


Генштаб назвав найгарячіший напрямок на фронті

На Покровському напрямку захисники відбили 41 ворожий штурм, на Торецькому напрямку – 26 атак.


Минулої доби по всьому фронту зафіксовано 133 бойових зіткнення. Третина з яких – на Покровському напрямку. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в ранковому зведенні у вівторок, 6 серпня.
 
Вчора росіяни завдали по позиціях українських військ та населених пунктах сім ракетних (десять ракет), 50 авіаційних ударів (зокрема задіяли 64 КАБ) та 752 удари дронами-камікадзе, здійснили 4816 обстрілів позицій ЗСУ і населених пунктів, 114 з них – із РСЗВ.
 

На Харківському напрямку ворог продовжував активні дії, загалом відбулося п’ять бойових зіткнень. Бої точилися в районах населених пунктів Вовчанськ та Тихе.
 
На Куп’янському напрямку противник сім разів атакував позиції ЗСУ. Основні зусилля загарбники прикладали в районах Петропавлівки, Берестового та Стельмахівки. На Лиманському напрямку війська ЗСУ відбили десять атак окупантів неподалік Макіївка, Тернів, Невського та в Серебрянському лісі.
 
На Сіверському напрямку Силами оборони також відбито 13 штурмових дій, поблизу Івано-Дар’ївки, Верхньокам’янського, Переїзного та Виїмки.
 
На Краматорському напрямку наші воїни зупинили 13 спроб противника прорвати нашу оборону в районах Часового Яру та Іванівського Донецької області. На Торецькому напрямку, за підтримки авіації, ворог здійснив 26 атак неподалік населених пунктів Північне, Торецьк та Нью-Йорк.
 
На Покровському напрямку наші захисники відбили 41 ворожий штурм. Противник концентрував зусилля в районах Пантелеймонівки, Новоолександрівки, Воздвиженки, Іванівки, Желанного, Новоселівки Першої та Яснобродівки Донецької області. 
 
На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка та Костянтинівка, де ворог сім разів намагався прорвати оборону наших військ. 
 
На Времівському напрямку агресор здійснив чотири штурми позицій ЗСУ неподалік Водяного та Роздольного Донецької області. На Оріхівському напрямку війська відбили одну атаку противника в напрямку Роботине, ворог успіху не мав.
 
На Придніпровському напрямку підрозділи Сил оборони успішно відбили шість атак росіян.
 
Вчора авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони завдали ударів по двох пунктам управління БпЛА, двом районам зосередження особового складу та ОВТ та ще по одному важливому об’єкту росіян.

Нагадаємо, минулої доби ЗСУ ліквідували 1050 окупантів. З початку повномасштабної війни проти України армія Росії втратила 585 140 військових.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 − thirteen =

Back to top button