Україна

Генерали РФ вважають за краще Сирію, ніж Україну: там “безпечніше” – ГУР


Генерали РФ вважають за краще Сирію, ніж Україну: там безпечніше - ГУР

Окупанти намагаються утримати тимчасово захоплені території України, створивши нову військову частину рівня бригади на території Херсонської області, але відмовляються від можливого відрядження.

 
Російські генерали терміново переводять родичів на “безпечнішу” службу. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
 
“Окупанти намагаються утримати тимчасово захоплені території України, створивши нову військову частину рівня бригади на території Херсонської області. Укомплектування офіцерських посад планується здійснити за рахунок офіцерського складу збройних сил Росії. Втім, це викликає відкрите невдоволення з боку кандидатів, які відмовляються від можливого відрядження і не хочуть перевозити сім’ї близько до зони ведення бойових дій”, – повідомляє ГУР.
 
У повідомленні розвідників зазначається, що найвище військове керівництво збройних сил Росії вважає безпечнішим місцем проходження служби Сирію.
 
Повідомляється також, що у 38 зенітно-ракетній бригаді ЗС Росії понад 26 військовослужбовців бригади було звільнено у зв’язку з відмовою брати участь у проведенні так званої “спеціальної операції”. Усі вони отримали запис “зрадник батьківщини” у військових документах.
 
Нагадаємо, з 24 лютого по 12 липня загальні втрати особового складу російських військ на території України, орієнтовно, становили 37 470 осіб.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button