Україна

Генерал СБУ помер від укладнень, спричинених коронавірусом

Від ускладнень коронавірусу помер генерал-лейтенант міліції, колишній заступник начальника Головного управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю Служби безпеки України Василь Пісний. Йому було 58 років, повідомляє 1News з посиланням на повідомлення Львівського осередку ГО Асоціації ветеранів МВС України.

«28 січня 2021 року помер наш колега, ветеран органів внутрішніх справ, колишній начальник ГУ МВСУ у Львівській області, генерал-лейтенант міліції Пісний Василь Михайлович», – повідомили у львівському осередку Асоціації ветеранів МВС України.

Прощання з тілом покійного відбудеться 29 січня 2021 р. о 12.00 год. на вул. Брюховицький, 207, що у м. Львові.

Ще восени львівські ЗМІ повідомляли, що Пісний у важкому стані перебував в одній з київських лікарень. Після інфікування коронавірусом він впав в кому.

Василь Пісний свого часу очолював різні правоохоронні структури: УБОЗ УМВСУ у Тернопільській області, УМВС в Тернопільській області, управління з розслідування особливо важливих справ ДПА Західного регіону, Департамент по боротьбі з економічною злочинністю МВС України.

У 2010 році був обраний депутатом Львівської обласної ради від “Фронту змін”, у 2013−2014 роках обіймав посаду першого заступника голови Львівської обласної ради.

У 2015 році був призначений на посаду заступника начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України. Був звільнений у 2019 році.

Back to top button