Україна

Гайдай розповів про ситуацію у Сєвєродонецьку


Гайдай розповів про ситуацію у Сєвєродонецьку

У багатьох багатоповерхівках міста пробито дах, вибито вікна, не кажучи вже про відсутність деяких стін.

Жителі захоплених міст Луганщини розчаровуються в окупаційній владі. Про це заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“Мешканці Сєвєродонецька більше місяця тому віддали свої персональні дані в обмін на обіцянку відновити житлові приміщення. Утім, досі ніхто не прийшов навіть для обстеження. У багатьох багатоповерхівках міста пробито дах, вибито вікна, не кажучи вже про відсутність деяких стін. А перші примхи погоди даються взнаки – нетривалий літній дощ перетворив життя містян на катастрофу. Важко уявити, що буде восени, через два тижні”, – зазначив він.

За словами Гайдая, окупаційна влада Сєвєродонецька замість того, щоб допомогти людям, виконує наказ щодо обстеження будинків, які непридатні для проживання.

“Уже визначили понад сотню багатоповерхівок, що підлягають знесенню. І активно цим займаються, замість підготовки міста до зими. Для чого? Щоб потім показувати політикам із РФ картинку квітучого міста. Тому і відновлювати нічого не будуть, бо все пошкоджене просто знесуть”, – заявив голова Луганської ОВА.

Нагадаємо, в окупованому Сєвєродонецьку Луганської області падають аварійні багатоповерхівки. У пошкоджених будинках перебувати украй небезпечно, але там продовжують жити люди.

Як повідомив голова Сєвєродонецької міської ВДА Олександр Стрюк, окупаційна влада намагається створити картинку “відновлення життя” у Сєвєродонецьку, проте ні світла, ані води у місті немає.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button