Україна

Гайдай розповів про просування ЗСУ на Луганщині


Гайдай розповів про просування ЗСУ на Луганщині

Українські військові просуваються вперед щодня. Незабаром українці зможуть почути від Генштабу добрі новини.

Українські військові щодня просуваються на території Луганської області хоча б на 500 метрів і вже зовсім скоро можна буде почути від Генштабу ЗСУ добрі новини. Про це в суботу, 5 листопада, розповів голова Луганської ОВГ Сергій Гайдай в інтерв’ю Сергію Голованову.
 
Він також наголосив, що окупанти встигли підготуватися до просування ЗСУ на сході нашої країни, тож звільнення Луганщини не дається просто.
 
“Окупанти встигли закопатися. Їм постійно підвозять мобілізованих. Так, це не військові. Вони погано підготовлені. Але якщо в їхніх руках зброя, вона стріляє та вбиває. Тому не треба забувати, якою ціною звільняють території. Може, не так швидко, як нам хотілося б, але по 500 метрів наші війська просуваються щодня”, – наголосив Гайдай.
 
Глава Луганської ОВА також зазначив, що на території від Сватового до Кремінної та в районі Білогорівки продовжуються важкі бої.
 
Раніше повідомлялося, що на розмінування Луганської області знадобиться щонайменше 10 років. Допомогти очистити регіон від мін погодилася Хорватія.
 
Також голова Луганської ОДА попросив не повертатись додому мешканців деокупованої частини Луганщини. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button