Україна

Гайдай розповів про масштабні руйнування у Лисичанську


Гайдай розповів про масштабні руйнування у Лисичанську

Лише за минулу добу у місті було пошкоджено понад десяток будинків. На одній із вулиць знищено одразу шість приватних будинків.

Російські окупанти продовжують обстріли міста Лисичанськ у Луганській області. Минулої доби в місті було пошкоджено щонайменше 11 будинків, об’єкти інфраструктури, а також два храми, повідомляє в понеділок, 27 червня, голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

“Пошкоджень у Лисичанську дуже багато. За можливості обстежуємо вулиці та будинки на наявність постраждалих. Руйнувань зазнали щонайменше п’ять багатоповерхівок, в одній з яких вигоріли одразу 10 квартир. На одній із вулиць знищено одразу шість приватних будинків”, – написав Гайдай.

Він додав, що росіяни обстріляли також територію автовокзалу, будівлю Свято-Митрофанівського храму, храму Святої Великомучениці Варвари, одне з підприємств, приміщення прикордонного загону та одну з адмінбудівель.

Напередодні Гайдай повідомляв, що армія РФ зосередила сили на захопленні Лисичанська, який залишається останнім неокупованим містом у Луганській області.

Нагадаємо, у Генштабі заявили, що ворог намагається блокувати Лисичанськ.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button