Україна

Гайдай: РФ стягує сили для прориву на Луганщині

Гайдай: РФ стягує сили для прориву на Луганщині

Фото: facebook.com/sergey.gaidai.loga

Наслідки російських обстрілів у Луганській області

Противник кинув усі зусилля на наступ у регіоні. За добу зафіксовано проходження двох тисяч одиниць російської військової техніки.

Росіяни стягують у Луганську область тисячі одиниць техніки та солдатів. Про це 13 травня повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

За його словами, ворог кинув усі зусилля, щоб “прорвати хоч десь лінію оборони” у регіоні: за добу було зафіксовано проходження двох тисяч одиниць військової техніки.

Війська РФ продовжують штурмувати Рубіжне, Гірську громаду з боку Золотого та Нижнього, околиці Сєвєродонецька.

Також голова ОВА зазначив, що противник вкотре намагається влаштувати понтонну переправу через Сіверський Донець у районі Білогорівки.

“Тримаємо поки що лінію оборони нормально. Є у нас і підкріплення. Справа в тому, що ми тримаємо цю лінію оборони третій місяць. І третій місяць ворог щодня обстрілює позиції… Це просто жах, вони просто все знищують. Прорвати оборону не можуть, тому перетворюють область на пустелю”, – наголосив Гайдай.

Він додав, що більшість наших населених пунктів зруйновані на 70%, а ті, що перебувають під окупацією, ще більше.

Раніше повідомлялося, що протягом доби 12 травня російські війська 31 раз обстріляли населені пункти Луганської області. Зруйновано майже 60 будинків та міст через річку Борова.

ЗСУ знищили переправу ворога на Сіверському Донці


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button