Україна

Гайдай підтвердив своє можливе призначення послом у Казахстані


Гайдай підтвердив своє можливе призначення послом у Казахстані

Сергій Гайдай також не заперечував, що Луганську область має очолити хтось із військових.

Колишній голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай підтвердив своє можливе призначення послом України у Казахстані. Про це він повідомив у Telegram.

“Сьогодні дійсно йде розмова про те, щоб призначити мене послом у Казахстані. Країна дуже цікава, країна потужна, і якщо мені вдасться налагодити тісніші та більш дружні відносини, я буду тільки радий, що буде таке завдання і я зможу його виконати”, – сказав він.

За словами Гайдая, він знав про своє звільнення за кілька місяців наперед.

“Про це рішення я знав. Не треба шукати якихось підводних течій. З Володимиром Зеленським розмова була раніше. Тому давайте це вважати звичайною ротацією”, – сказав екс-голова Луганської ОВА.

Гайдай також не заперечував, що область має очолити хтось із військових.

“Не можу зараз сказати хто саме, але впевнений, що Офіс Президента ретельно обиратиме кандидатуру. Область майже повністю окупована, під час її деокупації на цій посаді дійсно краще мати військового”, – зазначив він.

Гайдай також додав, що на рахунках ОВА та її територіальних підрозділів акумульовано понад 1,8 млрд гривень, налагоджено співпрацю з військовими підрозділами та побудовано мережу гуманітарних хабів по всій Україні.

Нагадаємо, раніше президент звільнив голів Луганської, Одеської та Хмельницької ОВА, а саме Сергія Гайдая, Максима Марченка та Сергія Гамалія.

Гайдай: Для Луганщини війна почалася не у 2022-му


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button